Powered By Blogger

perjantai 26. helmikuuta 2021

Kevättä ilmassa


 Kevättä ilmassa! Ostin pari viherkasvia. Piti ostaa jotain heiniä tuohon sinkkipyttyyn, mutta en löytänyt sopivia. Tämä on nyt juoru, joka kestää sen aikaa kun kestää. Olohuoneen mattokin vaihtuu viikon päästä. Talvivalot saavat poistua ja kynttilät mennä laatikkoon. Nyt alkaa kevät :)

Kylppärisuunnittelijalla käytiin. Eipä sieltä vielä ainakaan tullut mitään ideoita, pääasiassa kyseltiin meidän toiveita. Nyt odotellaan hänen piirustustaan, ehkä siinä sitten jotain ideoita. Tämä suunnittelija tuntui enemmän kylppärikaluste-myyjältä...mutta ilmainenhan tämä oli...

Mustia ovia ja valkoista tasoa suunnitellaan, aika hurjaa, mutta toisaalta näytti ihan kivalta. Allas olisi malja, joka sekin mietityttää. Olisiko perinteinen silti parempi, tosin se vie tilaa kaapista... Ja jos kaakeleiden alla oleva tiiliseinä on ok ja jätetttäisiin tiiliseinäksi, tuleeko liikaa kirjavuutta... Onneksi todellakin on vielä aikaa miettiä ja katsella...


Meillä on ensi viikko lomaa. Esitin viikko tai pari sitten toiveen, että lomamme aikana lumet häviäisivät. Nyt sitten alkoi sulatus vähän huonoon aikaan kun täällä on koulujen talvilomat menossa. Tunnen syyllisyyttä, lunta on niin paljon, jotta toiveeni toteutuu, sulattamisen piti alkaa jo nyt.

Olen lomaani silmällä pitäen hankkinut tosi lämpimän takin, tosi lämpimän merinovillapipon, merinosukkia ja ennestään mulla on merinovillakerrasto ja lampaanvillapusero. Ensi viikolla ei taida olla pakkasta ollenkaan, että silleen. Olisko tämä taas opetuksena mulle: elä tätä päivää ja tätä hetkeä, älä suunnittele tulevaa.

On se vaan niin vaikeaa...oppia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti