Powered By Blogger

lauantai 20. helmikuuta 2021

Ongelmia joita on helpompi ratkaista


 Tultiin perjantaina mökille. Ensin piti kömpiä kahden kaatuneen koivun yli. Sitten piti luoda lunta tovi, jotta sai portin auki. Sitten hakattiin rautakangella saunan katolta kuistin eteen kasaantunutta lumivuorta, jotta päästiin hakemaan avain ja avattiin saunan ovi.Seuraavaksi kaatuneen männyn ylitys ja jälleen lumen luontia, jotta saatiin mökin ovi auki.


 

Sitten sisällä hiiren paskojen siivousta. Loukussakin oli yksi, jota reilut kaverit olivat syöneet, yök. Kassien purkamista. Sitten takaisin ulos korjaamaan aitaa, jonka päälle mänty oli kaatunut. Lumi oli katkaissut myös vaijerin, jossa kuivatettiin kesällä mattoja. Vaijeri taas oli repinyt mökistä yhden kulmalautapätkän irti, joka oli aiheuttanut sen, että ulkovalo oli mennyt rikki. Lumihangesta kerättiin lasinsiruja pois...

Jaa, että kaduttiko mökille tulo?

Ei yhtään :)  

Nämä on niitä "vaikeuksia", joita on helppo ratkaista, ja ne saa ratkaistua heti, vain tekemällä, toimimalla.

2 kommenttia:

  1. Nämä on mulle just niitä, jotka pännii armottomasti tilanteessa, mutta ne hoidettuaan on aivan julmetun tyytyväinen olo.
    Taitaa olla aika samanlainen tilanne loppuviikolla edessä, saas nähdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri niin! Kyllä mäkin siinä tilanteessa kun auto parkkeerattiin kaatuneiden koivujen eteen, mietin josko olisi ollut järkevämpää, helpompaa ja mukavampaa jäädä kodin sohvalle perjantai iltaa viettämään.

      Poista