Powered By Blogger

tiistai 15. kesäkuuta 2021

Mielen vaihtelua


 Tämä on sitä somemaailmaa, joka ei kerro ollenkaan totuutta :)   Eikö vaan olekin idyllinen kuva meidän mökistä?  Niin on tunnelmallista ja kaunista. 

  Kuvassa ei näy miten pelargoniat olivat helteessä kaksi viikkoa vailla kastelua, jonka seurauksena ovat aika kituliaita.  Kuvassa ei näy likaisia ikkunoita joiden reunoissa on hämähäkinseittejä. Kuvassa ei näy väärin leikattuja, kituliaita marjapensaita, vaan ihanan näköisiä vihreitä ... Kuvassa ei näy valkoisten pitsiverhojen pölyisyyttä.

Kuva ei myöskään kerro mökin kunnosta mitään. Vinoista lattioista, puuhellasta, joka vetää silloin kun kaikki olosuhteet ja taivaanmerkit ovat kohdillaan. 

Sellaista tämä maailma on nykyään. Ja kukapa niitä vinoja lattioita haluaisi kuvat, saati sitten katsella niistä kuvia. Vähän samalla tavalla omat ajatuksenikin menevät. Hyvinä päivinä näen tuon saman idyllin, joka ekasta kuvasta näkyy. Olen tyytyväinen ja onnellinen kun meillä on tämä mökki. Nautin täällä olosta, veden kantamisesta, tiskaamisesta ja siitä, että aina löytyy tekemistä jos haluaa jotain puuhastella, mutta voi myös loikoilla riippukeinussa tai muualla, ja vaan olla.  Huonompina, tai erilaisina päivinä tuskailen tekemättömien hommien kanssa. Näen kaikki rikkaruohot, kaikki nurkat , jotka pitäisi kuurata ja kunnostettavat seinät,lattiat, katot.... 

Tässä pohdiskellessani huomasin yhden asian joka pysyy samana päivästä toiseen. Lisäksi se näyttää kuvissa aivan yhtä ihanalta kuin oikeassa elämässäkin :
 


1 kommentti:

  1. Tässä on kyllä ihan kuin minunkin ajatukseni... Yhtenä päivänä näkee toista ja toisena toista, vinoine lattioineen ja muuta :)

    VastaaPoista