Powered By Blogger

torstai 9. helmikuuta 2023

Vihaan paperisotaa

 

Meinaa mennä hermot papereiden kanssa. Te-toimisto toimii kyllä, mutta liitto johon kuulun ei. Olen maksanut jäsenmaksua kymmeniä vuosia ja nyt kun tarvitsen heidän palvelua ja apua, niin onpa hankalaa. Viesteihin vastataan viikon päästä, ja silloinkin niin lyhyesti ja vain toiseen kysymykseen! Lähettävät kyllä meilejä , joissa kannustetaan hankkimaan uusia jäseniä, ilmeisesti saa jotain palkintoja kun saa ihmisiä liittymään, mutta en todellakaan voi kenellekään suositella moista liittoa. Saan heiltä myös meilejä teatterimatkoista, mutta kun en kuulu liittoon päästäkseni teatteriin, mrrrrr..... Kunhan tämän vuorotteluvapaan saan vietettyä, niin mietin vakavasti liitosta eroamista.

Moni asia on kätevää kun saa hoitaa netissä. Ja useimmat sivustot ovatkin helppoja käyttää. Mutta näiden virastojen sivut eivät ole kyllä niitä. Monta klikkausta piti tehdä ennenkuin löytyi oikeat lomakkeet. Lomakkeet tallennettava ensin, ja vasta sitten täytettävä. Minä tietysti täytin ne , ja lähetin samantien, jolloin lomakkeet lähtivät tyhjinä. Löysin myös sarakkeen josta voi lähettää viestin, ei onnistunut, pitää olla ensin rekisteröitynyt työttömäksi, jotta voi lähettä viestin. 

"Töitä" täytyy tehdä rahan eteen pätee siis tässäkin tilanteessa;)

2 kommenttia:

  1. Muistan myös, kun joskus olisin jotain kysynyt työkkäristä, niin ei onnistunut, kun ei ollut työtön. Olisi vain ollut kiva selvittää etukäteen asiaa siltä varalta, jos olisi jäänyt työttömäksi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Missä lienee asiakaspalvelu...... Kiva kun kommentoit :)

      Poista