Haraldissa on ideaa. Sisustus, ruokalistat, tarjoilijat ja ruuan esille laitto, kaikki noudattavat samaa yhtenäistä teemaa.
Karua, yksinkertaista.
Seinät raakalautaa, koristeina taljoja, rautaa ja täytettyjä eläimiä.
Ruokaa tarjolla saviastioista, liuskekiveltä, miekasta tai laudan päältä. Kahvikin tuodaan nokipannussa.
Tarjoilijoilla viikinkiaikaiset puvut päällä ja kuitissakin viikinkinimet : teitä palveli Freija Odonintytär jne.
Ja itse ruoka. Kaikki maut Suomesta. Tyrniä, puolukkaa, ruista, porkkanaa, lanttua, poroa, villisikaa...
Ruokien makuja ei ole peitetty voimakkailla mausteilla. Liha maistuu lihalta, lanttu lantulta.
Tällä kertaa syötiin alkuruuaksi juustoista savuporokeittoa.Pääruuaksi härän sisäfilettä, suppilovahverokastikkeen ja perunakakun kera (perunakakku jäi syömättä) ja jälkiruuaksi kahden suklaan kakkua.
Miehen lemppari ravintola. Ja minäkin tykkään :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti