Powered By Blogger

maanantai 21. syyskuuta 2015

Hiiden hurma

Taas nähtiin poro!
Ja ihan läheltä. Tuli kävellen kohti, mutta kun Joiku ja Veiti alkoivat haastaa hänelle turunmurretta, niin meni raukka ihan sekaisin. Juoksi piiriä meidän ympäri, kunnes ymmärsi lähteä kauemmas.
Hetken kuluttua näinkin kyseisen tyypin omassa jengissään kauempana.

Kyllä mä olen hurmioitunut näistä maisemista. Tänään oli rinnakkain kosken raivokas pauhu ja Hiidenlammen täysi hiljaisuus ja rauha. Mitä vastakohtaisuuksia!
Sanoilla ja kuvilla ei pysty kuvailemaan näitä maisemia ja tuntemuksia. Korkeuserot eivät näy valokuvissa, ja se hiljaisuuden rauhan tunne, sitä ei pysty kuvailemaan sanoin.Joiku ja Veiti ovat niin eri luonteisia, täälläkin.
Kun juotiin kahvia, Veiti makasi varvikossa mahallaan, eikä noussut ennen kuin oli ihan varma, että nyt tosiaan jatketaan matkaa. Joiku seurustelee koko ajan ja hokee vieressä, että hänellekin maistuisi palanen vaikka mitä.
Veiti ihmettelee itsekseen kosken kuohuja pitkänkin ajan. Joiku on sitämieltä, että kunhan on juotu ja syöty, niin takas autolle ja äkkiä.


Kyllä täällä kelpaa olla. Ja vielä monta päivää edessä!

Tänään Monta iloa ja Onni-pennut viettävät 2-vuotissynttäreitään.
Ruskasta ja Nalasta tiedän, että voivat hyvin. Pamistakin olen nähnyt kuvia, ja hienosti sielläkin asiat.
Ilostakin olen nähnyt kuvia, ja hyvin lienevät asiat sielläkin.
Toivottavasti kaikki muutkin voivat hyvin, ja jos luette tätä, niin kuulisin mielelläni mtä kuuluu.

Paljon onnea elämäni pentueelle, edelleen olette kaikki sydämessäni <3


3 kommenttia:

 1. Kivan oloinen mökki ja vielä järven rannalla... Mistä varasit sen?

  Työkaverillani on mökki jossain Kuusamon yläpuolella ja hän viettää siellä aikaa ympäri vuoden aina mahdollisuuksien mukaan. Ajelee jopa viikonlopuksi kissansa ja koiransa kanssa sinne. Eikä ihme, sillä noissa maisemissa varmasti stressi helpottaa.

  Tänä syksynä me emme päässeet ruskamatkalle, mutta kuten jo kirjoittelinkin - ehkä sitten ensi syksynä... Jos Ruska ja Sera olisivat jo niin aikuisia, että tuollaisen matkan voisi toteuttaa. :)

  VastaaPoista
 2. Me etsittiin musitaakseni lomarenkaasta mökkiä, johon saa viedä koirat, joka on mahdollisimman lähellä karhunkierrosta, jossa ei olisi naapureita ihan lähellä ja olisi kohtuu hintainen.

  On siinä työkaverillasi aikamoinen ajaminen. Toisaalta se on asennoitumiskysymys, ylllättävän helpolta ajomatka tänne tuntui.

  Tämä oli mun unelma, päästä tänne nimenomaan koirien kanssa. Joiku on nyt 10vuotta, ei varmaan jaksa tuollaisia kävelyretkiä kuin pieni karhunkierroa niin montaa vuotta enää.
  Mä taidan olla koirieni kaltainen, kun laumani on koossa olen onnellinen :)

  VastaaPoista
 3. Hämeen Sanomilla (toisella työnantajallani) on mökki myös Kuusamon pohjoispuolella. Kävimme vuosia sitten parina syksynä siellä työkaveriporukalla ja osa meistä kiersi myös pienen karhunkierroksen. Se oli elämys, joka tosiaan on jäänyt mieleen ja jonne tekee taas mieli palata.

  VastaaPoista