Powered By Blogger

lauantai 26. syyskuuta 2015

Rytisuon luontopolulla

Viimeinen päivä Kuusamossa.
Viiden kilometrin luontopolku ilman koiria. Veiti ontui illalla etutassuaan, joten hän jäi lepäämään.  Joikun piti jäädä seuraksi.

Tänään oli kuivempaa. Ja helppokulkuista maastoa.
Ei vastaantulijoita. HIljaisuutta.


Tällainen ihanuus löytyi matkan varrelta. Rytiköngäs. Kuviin ei vaan saa vangittua sitä ääntä ja kosken voimakkuutta. Se pitää nähdä ja kokea paikanpäällä.
Ihan samalla tavalla kuin tunturien tai vaarojen keskellä tuntee maailman suureksi ja avaraksi, sitäkään tunnelmaa ei saa valokuviin.

Ei hassumpi reitti tämäkään. Tänään ei tullut ongelmia eväiden kanssa. Juotiin kahvit vasta kun tultiin takaisin mökille.

Poroista saatiin tänään oikein loppuhuipennus. Nähtiin niitä kävellessä. Eivät siellä metsässä olekaan niin kesyjä.  Koitin tehdä lähempää tuttavuutta, mutta eivät olleet kiinnostuneita mun jutuista.
Autolla jouduttiin pari kertaa pysähtymään kun ylittivät porukalla tietä.


3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Syksy on niin kaunis! Olisipa kiva tehdä tuollainen retki! Tähän aikaan ei liene enää kiusaa niistä mäkäräisistä?

  Pikaista paranemista Veitin tassulle!

  VastaaPoista
 2. Kiva että teillä oli niin onnistunnut reissu! Olisi minustakin hienoa kokea tuollaista joskus. Luulen, että myös Nala taitaisi nauttia sellaisesta ja energiaa piisaisi. Turvallista kotimatkaa!

  VastaaPoista
 3. Terhi: Ei ollut mäkäräisiä :) Kotiin tultua luin Reviiriä, ja siellähän oli aiheeseen sopivia juttuja. Mahtavia vaellusretkiä. Meidän oli tällaisia päiväkävelyjä...mutta meille sopivia. Veitin tassu jo parempi.

  Yassu: Ehdit vielä kokea tuollaistakin joskus vielä. Minäkin "suunnittelin" tuota n. 30vuotta :). Ilmat olisivat voineet olla kauniimmat, mutta ollaan tyytyväisiä reissuun.

  VastaaPoista