Powered By Blogger

maanantai 23. lokakuuta 2017

Tampereella

Irtiotto  arjesta sattui hyvään aikaan. Varattiin reissu jo elokuussa, ennen tätä kaikkea. Nyt oli kuitenkin juuri sopiva aika lähteä rentoutumaan, asunnon ostotarjous allekirjoitettiin lauantai aamulla, ja sitten matkaan.

Poikettiin vanhempieni luona matkan varrella. Leivoskahvit ja matka jatkui.
Navigaattori sekosi viime metreillä, ja kiersimme Torni hotellia, pääsemättä perille... Ilmeisesti niin paljon tietöitä ja muutoksia, ettei navigaattori ollut ajantasalla.
Omituinen korkea rakennus, kuin jostain mustista paloista tehty.

Meidän huone oli kerroksessa 11.Huone oli hiljaisin hotellihuone ikinä. Ei kuulunut kylpyhuone ääniä, ei ovien kolaisuja, ei hissin ääntä, ei liikenteen ääntä. Ja pitkästä aikaa nukuin, puoli yhdeksään asti! Lähiviikkoina ovat aamuyön tunnit olleet pitkiä ja unettomia.

Kövimme päivällisellä alakerran Grill it-ravintolassa. Ja hyvää oli.

Varinkin jälkiruoka yllätti. Menussa oli vaatimattomasti: banaania ja vaniljajäätelö. suolapähkinöitä. Mutta, mutta, banaanit olivat paistettuja, niissä oli jotain karamellikastiketta, valkoiset nokareet olivat valkosuklaata ja vielä muutama marja, ei siis vain banaania ja jäätelöä...

TTT-klubilla Luolamies by Riku Suokas, oli hauska. Paljon paikkaansa pitäviä juttuja miehen ja naisen erilaisuudesta. Miehillä n.2000 sanaa vuorokaudessa käytössä, naisilla 5000,  ihmekös sitten jos ei kunnon keskustelua saada aikaiseksi ainakaan työpäivän jälken. Naiset keräilevät tietoa ympäristöstä, toisistaan ja pystyvät tekemään montaa asiaa yhtä aikaa, miehet fokusoituvat yhteen asiaan kerrallaan.

Sunnuntai aamulla vielä hotelliaamiainen, aah. Rapeaa pekonia, munakokkelia ja cantaloupe-hunaja-ja vesimelonin lohkoja, ja tuoreita ananaslohkoja, siinä parhaat palat.

Tuntui lomalta. Nautittiin.

Ja nyt pikkuhiljaa pakkaamaan.....

1 kommentti: