Powered By Blogger

tiistai 10. lokakuuta 2017

Torit yms.

Olen koettanut myydä jotain tori.fi:ssä ja facebook kirppiksellä. Aivan toivotonta hommaa.
Tori.fi:ssä moni kertoo myyneensä vaikka ja mitä, en kyllä tiedä mitä myyvät kun kauppa käy.
Vuosia sitten sain pinkin Poni polkupyörän myytyä siellä, mutta muuta en ole onnistunut myymään.

Facebook kirppiksellä olen myös koittanut myydä mm. Pentikin kulhoja. Yksi nainen lupasi ostaa ja tulla hakemaan illalla klo 20.45-21.00. Törötin valmiudessa 21.30 asti, aivan turhaan. Ilmoitin ylläpidolle ohareista, ja sain kiukkuisen, osin asiattoman viestin ohareiden tekijältä.

Vaan yhdessä paikassa pääsee ylimääräisistä tavaroista eroon muutamassa tunnissa.
Facebookin roskalava sivustolle kun laittaa ilmoituksen, niin samantien on hakija melkein ovella . Roskalavan tarkoitus on laittaa tavaroita kiertoon, ilmaiseksi. Ja sehän se on, kun ilmaiseksi saa, niin moni tarvitsee. Positiivista on, että tavarat haetaan sovitusti ja vielä kiittävät vuolaasti.
Positiivista on myös, että  ei tarvitse itse kuljettaa tavaroita kierrätyskeskuksiin.

Olen saanut turhaa tavaraa poistettua myös suoraan roskikseen. On se vaan kumma miten sitä säilöö kaappeihin esim. laukkuja vm 1980. Olen löytöjäkin tehnyt, ilahduin kun yhden laatikon pohjalta löytyi heijastimia!1 kommentti:

  1. Jouduimme vaihtamaan pihavalo korkeammiksi, kun vanhat jäivät kasvuston alle ja samalla uusimme muitakin pihavaloja. (Alamme suojautua tulevaa pimeää kautta varten) Erkki vaihtoi tori.fi:ssä lamppuerät Juhla Mokka -kahvipaketteihin. Hyvin kävi kauppa. :)

    VastaaPoista