Powered By Blogger

lauantai 25. marraskuuta 2017

Meillä on liikaa tavaraa

Voi miten paljon ihminen ehtii keräämään tavaraa 24 vuoden aikana!
On poikien piirustuksia, maalauksia, mitaleita, kunniakirjoja, vihkimispäivän onnittelukortit, lasten syntymän onnittelukortit, vanhat negatiivit kuvista, käyttöohjeita koneista, joita ei enää ole jne. jne.
Ollaan täytetty taloyhtiön roskista kiitettävästi, onneksi oli tyhjennetty tänään, niin ei jätetä jälkeemme täysinäistä roskista.

Ja juuri kun luulet pakanneesi lähes kaiken, tulee kaapeita vielä laatikko toisensa jälkeen. Ja sitten tulee stressi mihin kaikki mahtuu "mökkiimme". Onneksi siellä on parvi, ja eilen keksittiin, että saunan lauteillekin voidaan tilapäisesti jättää laatikoita.

Veiti löysi pestyt lelunsa, ja sujuvasti haki kassista lempparinsa: harmaan sorsan!  Veiti oli myös löytänyt namin-piilotus-maton, josta oli aukonut muutamia kangassolmusuikaleita.
Pakatessamme koirat haluavat mieluiten olla pihalla. Minäkin voisin olla mieluummin jossain "ulkona" pakkaamisen ajan ;)

Lauantaina kaikki loput tavarat Lietoon. Kyllä sitä jo olen odottanutkin!


Ja tämän perjantain paras juttu ehdottomasti oli black friday ja alennukset. Ja nyt mulla on vaalea matto olohuoneeseen, sohvan eteen, jeeeeeeee.....!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti