Powered By Blogger

sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Siivoamista

Lauantai aamupäivä meni siivotessa. Ei tulis musta siivojaa. Hyydyn aika pian ja "vieraan" vessan siivous on ällöttävää.
Vaan ei auttanut aamun tehtävänjaossa valita toisin; mies osaa "rikkoa" kaapin ja laittaa astianpesukoneen sinne. Mä yritin kyllä irrottaa yhtä laatikkoa ristipäämeisselillä, mutta enhän mä saa sitä edes siihen poraan, vai mikä se nyt sitten onkaan, kiinni. Joten minulle lankesi siivoaminen.


Siinä se Siemenssi nyt odottaa putkimiestä.
Kaapistoista löytyi leikkuu/leivinlautalaatikkokin. Vaihdettiin tilalle tavallinen laatikko, laatikko, joka otettiin pois apk:n tieltä. Ei oikein tunnu nykypäivältä puiset leivinlaudat ja leikkuulaudat, kyllä pitää saada pestyä kunnolla koneessa moiset. Varsinkin kun niitä on käyttäneet vieraat ihmiset....


Jotain jo vietiin uuteen kotiin. Nyt kun ei ole pakkasta oli helppoa viedä viherkasveja. Tässä ikkunoiden edessä oli koirien lempparipaikka, siinä ne seisoivat ja odottelivat, josko peura tai jänis tulisi. Yhtään eläintä ei olla siellä nähty, mutta perjantai illalla kaupunkiin palatessa, kilometrin päässä Ikeasta loikki jänis tien yli, eli kaupungissa on enemmän eläimiä kuin maalla???

Ovikellokin soi uudessa kodissa. Ajattelin ensimmäiseksi, että onpa naapurit nopeita, kun heti tulevat toivottamaan tervetulleiksi. Vaan ei ollut naapurit, vaan Jehovan todistajat...he olivat kyllä oikein ystävällisiä, lähtivät nopeasti pois.

Päästin koirat terassille kun mies porasi, asentelin pihatuolit niin, että eivät pääse kuistilta pois. Alle puolen minuutin Veiti oli pujotellut tuolien välistä itsensä pihalle. Olin kyllä iloisestikin yllättynyt, ajatella, että vanha koirakin jaksaa vielä, ja että on noin ketteräkin.
Ja koiraverkko ja tolpat on jo tilattu, ei hätää :)


Pikkuhiljaa paikka alkanee tuntua tutummalta. Ei vielä kodilta, mutta tutummalta kuin tiistaina.

Ja hei: HYVÄÄ ISÄNPÄIVÄÄ ISÄ!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti