Powered By Blogger

sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Ei pelkkää ruusuilla tanssimista

Ei tämä muutto ja maalla asuminen ole ihan pelkkää onnea. Nytpä kerronkin epäkohdista.

1. Vettä ei tule hanasta, eikä varsinkaan pesuhuoneen hanasta tavalla, johon kaupunkilainen on tottunut. Kyllä sillä pestyä saa, mutta kun on tottunut kunnon tehokkaaseen paineeseen... Tiedettiin kauppoja tehdessä ongelmasta. Myyjän piti korjata ongelma, mutta toisin kävi. Nyt tutkaillaan ja mietitään, totutaanko vai pitääkö tehdä jotain.

2. Vaatteiden säilyttäminen, tai oikeaastaan niiden löytäminen on pienoinen ongelma. Löytääkseni sukkakorin, pitää nostaa kaikki samalla hyllyllä olevat vaatteet ensin pois. Kyse lienee järjestelytaidosta. Pitäisi ostaa koreja tms. kaapin päälle, jolloin saa osan vaatteista sinne. Pitäisi karsia. Pitäisi viedä parven tangolle harvemmin tarvittavia vaatteita.

3. Ollaan totuttu yhdessä käymään kaupassa. Nyt vuorotellaan kaupassa käyntiä. Minä olen ostanut ihan vääränlaisia perunoita, ja määrät vähän heittelee. Pitänee hieoa toimivaa käytäntöä.

4. Mäntylä ei tunnu kodilta sormia napasauttamalla, heti, eikä edes viikossa. En kadu muuttoa, en kaipaa Vilkastukseen, mutta olo on välillä juureton.

5. Kesähuone on täynnä tavaraa, jolle pitäisi löytää paikka. Kaikki muutkin tavarat hakevat paikkaansa.

6. Töihin lähtö vie kauemmin aikaa kun ei ole sitä automaattista toimintaa, jonka osaa unissaankin tehdä. Nyt toikkaroi epämääräisesti paikasta toiseen, avaa tarpeettomia laatikoita, etsii ja hakee.

Siinä ne kuusi kurjaa taisi sitten ollakin.

Ai niin yksi vielä: kurja, tosi ruma "puukori":

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti