Powered By Blogger

tiistai 12. marraskuuta 2019

Oloja


Kaikenlaisia olotiloja sujahtelee , toiset viihtyy pidempään, toiset vilahtaa.

Mulla on pitkään ollut köhää. Varmaan jo pari kuukautta. Jokaviikko puntaroin pitäisikö mennä lääkäriin. Tää on kuitenkin joka syksyinen ongelma, sama kaava toistuu, toisinaan olen mennyt lääkäriin ja saanut yskänlääkereseptin, toisinaan yskä on loppunut jouluksi.
Kaksi kertaa multa on poskiontelot leikattu/puhdistettu, mutta viimeisestä leikkauksesta on jo 10 vuotta, joten ei kai enää..

Viikonlopun yö meni murehtiessa. Mietin kaikenlaisia tulevia keskusteluja, olenko valmistautunut, osaanko jne. Mietin myös joulujuhlaa, osaanko yhdistää videonpätkät pitkäksi "elokuvaksi". Yön aikana en tullut viisaammaksi, eikä syttynyt luovia ratkaisuja.

Sisälläni kihisee jännitystä. Parin viikon päästä jännitys muuttuu järjettömäksi iloksi tai suunnattoman suureksi pettymykseksi. En millään jaksaisi odottaa.

Kaikenkaikkiaan elämässä on kaikki suhteellisen hyvin.
Nautin pihasaunasta. Se vaan on niin ihanaa tallustella pihanperälle saunomaan. Jo saunan lämmittäminen on omajuttunsa.
Uusi keittiökin tuntuu luksukselta. Jääkaapista ei putoile tavaroita ja polviin ei satu, vaikka ottaa alakaapista tavaroita.

Pikkuhiljaa käyn läpi laatikoita ja kaappeja. Tarpeettomia lähtee kiertoon. Tämä pikkuhiljaa tapa tuntuu turvallisemmalta kuin radikaalimpi konmaritus.

Tällaista elämää täällä; iloja ja murheita, pieniä ja suuria. Elämää.

2 kommenttia:

  1. Sitähän se elämä on -sekoitus kaikkea. Toivon kuitenkin enemmän niitä ilon hetkiä elämääsi ja että varsinkin sitten parin viikon päästä on syytä hymyyn. Voimia arkeesi! :)

    VastaaPoista