Powered By Blogger

lauantai 30. marraskuuta 2019

Viikon viimeiset

Lakkopäivät ovat nyt vietetty.
En mä sit minään aamuna saanut nukuttua juuri kauempaa kuin seitsemään. Siinä sit harmittelin tätä maailmaa, joka on tehty illan virkuille: kaikki aukeaa vasta 10.00 tai myöhemmin. Kirjastokin aukesi vasta klo 12.00.

Torstaina olin laittamassa kynsiin uudet geelaukset. Vähän hävettää moinen turhamaisuus.... Mutta on mun kynnet nyt niin kauniit. Tämä oli toinen kerta. Ekat kesti viisi viikkoa. Ainoastaan kynnen kasvuraja häiritsi, muuten kynnet pysyivät ja kestivät. Ei tarvinnut yhtään varoa.
Nyt lyhennettiin kynsiä, en halua mitään kotkankynsiä!
Vielä alkuviikosta mietin, että nämä ovat nyt viimeiset geelikynnet, sitten palaan taas luomuihin. Mutta nyt nää tuntuu taas niin ihanilta, että saas nähdä miten käy tammikuun alussa.
Perjantain black friday meinaa tulla korvistakin ulos. Hirvee ostohysteria valtaa. Työkaveri lähetti kuvan bussista aamu 6.50, ja bussi oli tupaten täynnä ihmisiä menossa ensimmäisiin tarjouksiin. Illan virkut heräsivät ja kaupat aukesivat jo 7.00. Ja minä, vastarannankiiski?, tänään en halunnut mennä kauppoihin, vaikka eilen marmatin kun kaikki aukeaa niin myöhään.
Radiossa sanottiin, että tää on kiva piristys tähän marraskuun harmauteen. Radiossa sanottiin myös, että tarjoukset ei aina ole tarjouksia tänäänkään, meitä voidaan huiputtaa.

Netissäkin oli tarjouksia.
Olen monena kertana katsonut ulkoiluhousuja Revolutionista. Tänään ne olivat 30e halvemmat kuin normisti, ja sinne lähti tilaus. Mulla on kumma luulo, että kunnon ulkohousut saa mut liikkeelle. Ihan niin kuin ajattelin, että se kello, joka näyttää askeleet saa mut liikkumaan.
Ei saanut kello liikkumaan, enkä usko housujenkaan saavaan. Tarvitaan jotain muuta.

Itsekuria tarvittaisiin ainakin.
Mulla on taito olla syömättä koko aamupäivä. Se käy helposti. Illat menee sitten huonommin.
Mut nautin nyt joulun ajasta ja teen sitten kunnollisia uuden vuoden lupauksia.
4 kommenttia:

 1. Joulukynnet ♡
  Voi, nämä olisi niin helpot ja ihanat. Muutaman kerran mullakin ollut, kestää kauan, on huolettomat ja kauniit. Vaan aina mäkin sitten alan nuukailla ja lopetan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellasia me ollaan;), nuukaillaan, ainakin kun on kyse meistä, omista jutuista.

   Poista