Powered By Blogger

sunnuntai 12. heinäkuuta 2020

Kun tv tarjoaa uusintoja

Tv:stä ei oikein tule mitään kesällä.
Paitsi Emmerdale, joka on ollut aika jännä, onneksi nyt Maya vangittiin, toivottavasti Jakekin tajuaa pian miten manipuloiva Maya oli.  Rhonasta en tykkää yhtään, hankala tyyppi. Lisan kohtalo tuntuu pahalta. Toivottavasti uuden elänlääkärin ja Bellen välillä syntyisi suhde.

Mutta siis koska tv:n tarjonta on ollut vähäistä, olemme löytäneet Areenasta ja Netfliksistä katsottavaa.
Viimeisin sarja oli islantilainen Loukussa. Maisemat ihan erilaiset kuin missään ja sarjassa on muutakin kuin rikoksen tutkintaa. Henkilähahmot ovat moniulotteisempia kuin monissa jännäreissä.

Persaukiset oli vähän hassu sarja. Joka jaksossa eri tarina ja aina olin varma, että tästä he eivät kyllä voi selvitä, vaan kuinkas sitten kävikään. Toinen hämmästyttävä juttu oli, miten rikolliset alkoivat tuntua sympaattisilta.

Normaalit ihmiset oli kovasti kehuttu sarja. Ensimmäiset jaksot olivatkin hyviä, ja tosi kivaa vaihtelua kaikkien katsomiemme rikossarjojen jälkeen.  Pikkuhiljaa mua alkoi kyllästyttää sarjassa jahkailu ja tapahtumien kertautuminen. Katsottiin kyllä loppuun asti, mutta ei sykäyttänyt. Varmasti sarjaan tulee jatkoa, ja toki haluan senkin nähdä.

Gone girl oli koukuttava ja yllätyksellinen.

Siinä ne jotka nyt muistin.


2 kommenttia:

  1. Hei! Pitkän hiljaiselon jälkeen olen aloittelemassa uutta blogia osoitteessa: sini-senystava.blogspot.com Käy kurkkaamassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Sinusta! Käväsin jo, siellä vaan joku Sinikissa kirjoittaa :))

      Poista