Powered By Blogger

lauantai 11. heinäkuuta 2020

Nyt tajusinMinäpä hoksasin yhden asian tässä loman puolessa välissä.: haluan lomalla matkustaa jonnekin pois ainakin viikoksi.

Kotona on hyvä olla, mutta kotona on myös paljon tekemättömiä töitä. Olen nyt keskittynyt puuhommiin. Klapikoneelle klapeiksi ja klapit pinoon.  Puuhommien tekemisen meininki parani oleellisesti kun tajusin ottaa Lauri Tähkän avuksi. On niitä muitakin ollut apuna, mutta viimeksi oli Lauri, ainakin pari tuntia.Komia pino tuli, mutta vielä riittää hommia. Siis tuo jälkimmäinen kuva kertoo siitä, mitä on vielä jäljellä.

Mökillä on hyvä olla, ja onhan se vaihtelua. Mutta sielläkin on helppo keksiä tekemättömiä töitä tai/ja vaipua some tai kirjamaailmaan.

Nyt haluan jonnekin. Haluan vaellella päämäärättömästi. Katsella kaikkea. Syödä valmista ruokaa miettimättä kaupassa mitä ostaisi ja tekisi ruuaksi. Haluan pysähtyä ja juoda kupillisen tai lasillisen ihan kiireettömästi, ottaa ehkä toisenkin lasillisen jos siltä tuntuu.
Haluan paikkaan jossa ei ole kotitöitä, puutarhatöitä eikä puuhommia, eikä kerrassaan mitään muitakaan hommia.
Nyt ymmärrän miksi ihmiset lähtevät ulkomaanmatkoille ja yleensä miksi lähtevät jonnekin.

Ilman Naavaa en halua olla pidempään reissussa, mutta joku mökki itäsuomessa järven rannalla, ja sieltä päivälenkkejä lähikaupunkeihin.
Tai Saariselälle UKK kansallispuistoon. Yöt mökissä tai hotellissa ja päivät puistossa.

Tänä kesänä nuo eivät enää onnistu, mutta olenpa suunnitellut jo seuraavaa kesää :)

Enkä valita, tämä kesä on ollut ainutlaatuinen, eikä edes ole vielä loppu!
Monta kivaa juttua on jo ollut: aamun yllätysvierailu vanhempieni luo, Naavan kanssa tehty Aurajokikävely, Ruissalossa Telakanrannalla pizzailu, kyläreissu Hämeenlinnaan, kavereiden tapaaminen ja loma, joka ei heti lopu :)))2 kommenttia:

  1. Reissaaminen auttaa ihanasti arjesta irtautumiseen. Kannatan läpimästi :-)

    VastaaPoista