Powered By Blogger

tiistai 10. syyskuuta 2019

Hyvii ja huonoi


Telkkarista tulee kaikkea kivaa seurattavaa: Ensi treffit alttarilla, jossa on yksi tuttukin, Maajussille morsian, vaikka usko mennyt tähän, kun ei niistä tahdo pareja tulle kuitenkaan, Big brother, turhanpäiväistä ja kuitenkin mielenkiintoista, miten ihmisiä voikaan olla niin erilaisia, Atlantin ylitys, purjeveneen hurmaa, vaikkakin taas samoja ongelmia kuin edellisellä purjehduksella Hjalliksen kanssa ja Selviytyjät. Pian alkaa vielä Tanssii tähtien kanssakin.

Keittiömme alkaa olla valmis. Mustaa ja valkoista. teksisi mieli nyt ostaa kaikkea mustaa tai valkoista. Verhot, leikkuulaudat ja servetit on jo hankittu.
Vielä tekisi mieli mustavalkoisia tyynynpäällisiä, mutta hiukan arveluttaa, kun en mä oikeesti ole sellainen selkeän mustavalkoinen tyyppi. Vai olenko  muuttumassa? Joskus olin rönsyilevä pitsityyppi....

Elämä on nyt jännittävää. Edessä on toivoa. Toivosta saattaa seurata pettymyksiäkin. Mutta kun  kaikki on vielä mahdollista, kannattaa iloita tulevasta.

Saunatuvalla on lamput, jotka syttyy jokailta kello 20. Joka ilta saan ilahtua pimeyden keskelle syttyvistä valoista.

Monta unelmaa on täyttynyt. Tuntuu uskomattomalta.

Multa otetaan näyte luomesta. Pelottavaa. Siihen voi kaatua niin paljon.

Vatsakipuja on ollut nyt viikon verran. Kohta pitää siirtyä potilaaksi. Sekin pelottaa.

Työ tuntuu liian rankalta. Kaikenlaisia lappuja täytettävänä enemmän kuin mihin ehdin ja pystyn. Tunnollisesti yritän tehdä kaiken mitä kuuluu, ja siinä aikataulussa kuin pitäsi. Nyt täytyisi hellittää ennen kuin pää  hajoaa.


Luulin, että näitä ns negatiivisia juttuja tulisi enemmän, mutta en keksi vaikka yritin!
Vain kolme, eihän tässä nyt mitään hätää olekaan!
Kai.

1 kommentti: