Powered By Blogger

lauantai 14. syyskuuta 2019

Muutos


Tässä vanha keittiö. Työtaso alhaalla mun pituuteen nähden. Liesituuletin ei mene ulos asti, vaan on aktiivihiilisuodattimella. Alakaapit kontattavaa mallia, takaa ei saa astioita tyhjentämättä ensin kaapin etuosan. Jääkaappi on liian pieni, samoin astianpesukone. Astianpesukone jättää astiat märiksi.


Toisaalta ihan hyvä keittiö, vaalea ja ehjä. Ja käytännöllinen silleen, ettei tarvitse varoa tasoa, voi vapaasti leipoa korvapuusteja ja sämpylöitä sen päällä.


Tässä uusi kiettiö. Jouduttiin karsimaan astioita kun kaappitila väheni isomman astianpesukoneen ja integroidun pakastinen ja mikron takia. Toisaalta karsittuja astioita ei olla käytetty vuosiin.


Mustavalkoiset pampulaverhot löytyivät rautakaupasta.  Musta taso on haasteellinen. En varmaan koskaan uskalla käyttää tasoa esim. leipomiseen...Mistä voisi ostaa sellaisia muovisia isoja leipomisalustoja?
Muutama päivä remontin jälkeen pysyin kauempana keittiöstä. En jaksanut opetella uusien laitteiden käyttöä. Ei ne hirveen monimutkaisia olleet onneksi.
Olen kyllä tyytyväinen.
Musta taso askarruttaa eniten, mutta mulle esteettisyys vie voiton käytännöllisyydestä, niin näillä nyt mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti