Powered By Blogger

lauantai 21. marraskuuta 2020

Oli pimeää ja harmaata, ja sitten ei ollutkaan

 

On ollut niin pimeä ja harmaa viikko, että oli pakko saada jotain piristävää kotiin. Mikäpä muu piristäisi paremmin joulun lähestyessä kuin punainen. Askosta löytyi puna-harmaa-valkoraidallinen matto, josta sai 50% alennusta, niin tämän piristyksen hinnaksi tui 39e.  Tämä matto ehti olla kolme päivää lattialla kunnes mies kippasi siihen punaviinilasillisen. Ehkä matossa oli joku likaa hylkivä pinnoite, tai nopea puhdistus auttoi, jokatapauksessa  punaviini lähti ja matto on lähes ennallaan. Punainen tyynynpäällinen on Ikeasta.

Ja kyllä niin piristi, ei se viinin kippaaminen vaan matto  :))

Voisilmäpulliakin paistoin ihan arki-iltana. Niistä tuli ihan yhtä ryppyisiä kuin on leipojakin...

Perjantai oli vapaapäivä. Naavan kasvattaja tuli kylään. Kolme urosta kirmasi pellolla sulassa sovussa. Naavalla on pelkästään hyviä kokemuksia toisista koirista, joten on suuri todennäköisyys, että säilyy yhtä iloisen sosiaalisena. Perheen ainoana koirana hän on vaan yli-innokas kun saa kavereita. Kulkee perässä koko ajan ja pusuttaa aina kun toinen pysähtyy.


Tällä kertaa en leiponut itse, kai pelkäsin ryppyisen kakun mahdollisuutta :)) Kasvattaja on itse niin taitava leipomaan, että koin parhaaksi ostaa valmiin kakun. Ja se oli hyvä ratkaisu. Kakku oli kaunis, hyvänmakuinen ja yllättävän edullinen, britakakku marjoilla. Kakku oli Naavan 1-vuotis synttärikakku.

Perjantaisen vierailun kruunasi lumi.  Tästä jatketaan viikonlopun viettoa. Lumi sulaa, arki alkaa. Vaihdetaan taas siihen pimeään ja harmaaseen.


4 kommenttia: