Powered By Blogger

maanantai 16. marraskuuta 2020

Työmatkojen kaveri

 Olen löytänyt äänikirjojen idean.  

Nyt on menossa jo neljäs äänikirja . Työmatka kestää puolisen tuntia mennen tullen, eli ehdin arkispäivinä kuunnella jokapäivä tunnin ajan kirjaa. Viikossa saattaa tulla yksi kirja kuunneltua. 

Valitsen äänikirjaksi sellaisen jota en ehkä muuten lukisi. Martelan Elämän tarkoitus oli haastava kuunneltava. Ajatukset karkasivat helposti johonkin muualle.  Pienen hauen pyydystys-tarina taas vei mukanaan niin hvyin, ettei tuleva tai mennyt työpäivä palanut yhtään ajatuksiin. Samoin kävi Suljettujen ovien takana-thrillerissä. Kirjan viimeisillä sivuilla (minuuteilla? ) piti jatkaa kuuntelua kotisohvalla, jotta sai tietää lopun.

Tekniikka tökkii toisinaan. En tiedä missä vika, mutta toisinaan ei auton bluetooth vaan ala toistaa ,ja joudun käynnistämään puhelimen uudestaan jatkaakseni kuuntelua.  Äänen voimakkuuden kanssa on myös hankaluuksia, olen nyt käyttänyt vain auton äänenvoimakkuuspyörylää ja joudun laittamaan sen tosi kovalle kuullakseni. Pitänee kokeilla vaikuttaako puhelimen äänenvoimakkusnappi tähän.

Äänikirjaa voisi kuunnella koiralenkeillä, mutta haluan keskustella Naavan kanssa  ja kuunnella metsää. Voisi kuunnella pihalla haravoidessakin  ja kutoessa. Pitänee kokeilla. Mutta työmatka kuunteluun olen ihastunut, tyhjänpäiväinen radijuontajien höpötys ja samojen top 5 biisien kuuleminen on taaksejäänyttä elämää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti