Powered By Blogger

sunnuntai 26. tammikuuta 2020

6*



Lauantaina kaiken pentuhärdellin keskellä oli neljän tähden illallinen.
Tällä kertaa olikin kuuden tähden illallinen:) 

Alkuruuaksi tein bruschetta leipiä. Pilkoin tomaatteja, punasipulia pieneksi ja joukkoon oliiviöljyä, maustepippuria, suolaa ja valkosipulia.
Ja hetkeksi uuniin.
Oli ne hyviä, joskin aikamoisen valkosipulisia.

Pääruuan teki mies. Lehtipossua, uunivihanneksia ja perunoita, kaikki samassa uunivuoassa.
Jälkiruuaksi vohveleita kermavaahdolla ja marjoilla.

Ruokajuomana oli Suomen ostetuinta viiniä: 2u Duas Uvasisa. Se oli hyvää.

Kattaus oli perus, valkoinen pöytäliina ja tulppaanit.
Ei mitään luovempaa tällä kertaa.

Aloitettiin muuten nämä illalliset vuonna 2015!
Ja jatketaan yhä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti