Powered By Blogger

torstai 20. kesäkuuta 2013

Brahen kellarissa

Käytiin Brahen kellarissa syömässä oikein kolmen ruokalajin varhainen päivällinen.
Alkuruuaksi otin toastskagenin. Saaristolaisleivän päällä katkarapumössöä valtava keko. Miksi alkuruuan pitää olla noin iso? Pienempi olisi riittänyt ja ollut kauniimman näköinenkin. Mies söi savuporokeiton, joka tuoksui ihanalta, ja maistuikin.
Pääruuaksi syötiin häränpihvit. Minä punaviinikastikkeessa vuohenjuuston kera. Mies sienikastikkeen kera. Minä en syö enää ikinä vuohenjuustoa!
.
Jälkiruuaksi otin valkosuklaapannacotan mansikoiden kera. Mies uunijäätelön.

Ruoka oli ihan ok. Ei muuta. Kaikki oli jotenkin niin perus-perus-perusjuttua. Kaipasin jotain makua enemmän. Mies taas oli tyytyväinen, että lihakin maistui lihalta, ei muulta. Valkosuklaapannacotta ei maistunut oikein millekään. Päälle laitettu suklaakastike ainoastaan maistui, tai sitten se vei maun valkosuklaasta.

Tarjoilija oli kohtelias. Ei suositellut mitään eikä rupatellutkaan yhtään ylimääräistä lausetta. Vähän kliininen juttu kaikenkaikkiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti