Powered By Blogger

lauantai 8. heinäkuuta 2017

Ostoksilla

Työkaverini kehui Birkenstockin työkenkiään. Minulla on tarve uusille, joten mitäpä muuta kuin shoppailemaan. Mökilläkin voi tehdä ostoksia.
Tein hintavertailuja, etsin alennusmyynneistä ( niissä jäljellä vain pieniä kokoja, kuten yleensäkin alessa) ja löysin haluamani.

Paketin hain R-kioskilta ja mökillä sitten kokeilin ensimmäistä kertaa jalkaani. Huom. kuvan laaduntarkkailija ;)

Kengät ovat sopivan kokoiset. Ja tuntuivat sellaiselta kuin uudet kengät aina, ei vielä mukavilta.
Pohjat ovat kovan tuntuiset ja mietin miten pitävät lattialla...Toisaalta nämä on työkengät, laatumerkkiä, joten eikö niiden pitäisi olla hyvät myös pohjistaan?

Toisessa paketissa oli puolihame. Näin sellaisen kaverini päällä ja se näytti oikein hyvältä.
Minun päällä tämä ei näyttänyt niin hyvältä. Mutta kunhan saan vatsalihakset taas ojennukseen, niin sitten...
Kangas oli ohuempaa kuin oletin. Tosi pehmeän ja hyvän tuntuista. Muistin hameessa olleen sivutaskut, mutta ei ollut. Kesähameeksi ihan jees. Syksyksi pitäisi sitten tilata toinen, paksumpi, collegekankaasta.
En ole vielä vakuuttunut tuleeko pidettyä pitkää hametta.

Mietin olisinko ostanut samat tuotteet kaupasta, sovitettuani niitä. Kenkiä olisin kokeillut varmuuden vuoksi koko isompaa, miettinyt josko villasukan kanssa olisi paremmat, talvella. Mutta todennäköisesti olisin ostanut.
Hametta en olisi ostanut. Olisin kokeillut. Mennyt kotiin. Miettinyt. Mennyt uudestaan  kokeilemaan. Palannut kotiin miettimään. Ja kun vihdoin olisin tehnyt päätöksen, hametta ei enää olisi ollut kaupassa jäljellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti