Powered By Blogger

tiistai 15. lokakuuta 2019

Milloin viimeksi?
Ilahduin
Ilahduksia, sellaisia ilon läikähdyksiä tapahtuu onneksi usein. Viimeisin varmaan Helmen sisar- kirjaa lukiessa. Se tunne kun on hyvä kirja kesken ja pääsee lukemaan....
Ilahduin myös perjantaina, sellaisista palaute sanoista, ensin tulee ilo, sitten jo häkeltyy.

Nauroin
Samuli Putron keikalla Anna nyt, no enhän anna, biisin kohdalla . Piti laulaa yhdessä, niin et Samuli laulaa:"Anna nyt" ja yleisö laulaa. "No enhän anna", ja kun yleisön joukosta naisääni huusikin. "No annan". Ja Samuli nauroi ja sanoi ettei koskaan ennen kukaan ole laulanut vastaan noin.

Itkin
sunnuntaina pariin kertaan. Ensin kun selkä niksahti aamiaispöydästä noustessa. Harmituksesta enemmän kuin kivusta. Ja vielä sen jälkeen facebook tarjoili vuoden takaisen muiston: kuva Veitistä Nalan vieressä. Iski ikävä. Eipä kuvaa ottaessa tiennyt eikä arvannut, että yhteistä aikaa ei olisi enää seuraavana syksynä.

Harmistuin
Onko harmistuminen sama kuin ärsyyntyminen? Harmistuin tai ärsyynnyin kun tavaraa on vaan liikaa. Tulee säilöttyä kaikenlaista "jos viellä joskus tarvii" tavaraa. Rohkeammin vaan pois kaikki mitä ei ole vuoteen tarvinnut tai mistä ei tykkää.

Häkellyin
Tuohon nyt jo vahingossa vastasin tuolla ilahduin kohdassa. Elikkä aina noista kehuista tai positiivisesta palautteesta häkeltyy. Yksi pieni kehu, sen vielä ilahtuneena ottaa vastaan, mutta kaikki sen lisäksi on jo ihan liikaa.

Kokeilin
Joogaa on tullut kokeiltua alkeiskurssilla nyt pari kertaa. Ja nyt  kun selän niksahduksen takia jouduin jättämään joogan väliin, niin tietty harmitti, mutta kokeilin joogassa oppimaani alaselän hierontajuttua, ja se auttoi ainakin vähän.

Urheilin
Kävely on ainoa urheilumuoto nykyään. Viikolla tehtiin lenkki kylätietä-metsätietä-metsäpolkua pitkin, ja kyllä se tuntuu hyvältä, vaikka jotain siinä kävellessä aina puuttuu (KOIRA).

Herkuttelin
Lauantaina pähkinäsuklaalla, viinillä,, tortillasipseillä. Viikolla herkuttelin salaatilla ystävän luona.

Ostin
Kanervia, callunoita Lidlistä. Itselleni ostin viimeksi huulipunan ja collegetunikan. Seuraavaksi listalla huussin matto, wc-rullateline ja kuivikeastia. Ikeassa olisi...

Luin
Lucinda Rileyn seitsemästä siaruksesta kertovasta sarjasta Helmen tarinan. Seuraavan siskon tarina ilmestyy vasta ensi keväänä. Helmeä jonotin ensin kirjastosta, olin 275:s ja kyllästyin odottamiseen ja mies osti kirjan mulle. Rileyn kirjoissa kulkee kaksi tarinaa rinnakkain. Tykkään eniten siitä vanhasta ajasta kertovasta tarinasta.

Tapasin
Viime viikolla ystäväni johon tutustuin 30 vuotta sitten sairaalan synnytysosastolla. Ensin oltiin tarkkailussa vierekkäisissä sängyissä kun mun vauva ei liikkunut tarpeeksi ja ystäväni vauvalla jotain myös. Siitä sitten kotiuduttiin, mutta tavattiin alle viikon päästä uudestaan synnyttäneiden osastolla. Siitä asti pidetty yhteyttä.

Päätin
 Päätin siirtää turhia tavaroita, vaatteita kierrätykseen , mutta selkä niksahti ja suunnitelmat vaihtuivat.

Inspiroiduin
Varmaan töissä. Siellä tarkkailee, havainnoi ja miettii eri vaihtoehtoja lähes koko ajan. Niitä inspiraation tuloksia sitten kokeillaan ja osa jää käyttöön, osaa viilaillaan lisää ja osa todetaan huonoiksi.
Syksystä kyllä inspiroituu helposti: värejä, villasukkia ja alkaa miettimään joulua :)

Heitänpä tämän haasteen Helmille:) Eli vastaapa blogissasi näihin otsikoihin, tietty vaan jos haluat, ehdit yms.3 kommenttia:

 1. Mukavia vastauksia.

  Kiitos haasteesta, yritän muistaa :)

  VastaaPoista
 2. Hassua, minulla oli vastaavanlainen ystävätapaaminen äskettäin. Tapasin ystävän, johon tutustuin reilu 30 vuotta sitten sairaalassa ollessani saamassa esikoistani. Yhdeksän vuotta oli kulunut ja ihan oli kuin eilen oltaisiin viimeksi tavattu. :)

  VastaaPoista
 3. Yhdistävä kokemus tuo synnytys :)

  VastaaPoista