Powered By Blogger

perjantai 18. lokakuuta 2019

Villieläimiä


Mä olen himoinnut kaikenmaailman jänis-kettu tyynyliinoja/tyynyjä jo pitkään. Nyt kun pääsin suureen kauppaan, niin sanoin miehelle, että jos joululahjaksi....Joulu sitten tulikin samantien :)
Toki saa näitä olla useampiakin.
Tätä kun katselee tässä sohvalla, tulee tyytyväinen ja levollinen olo.

Selän kanssa pärjää jo. Kyllä se vielä koko ajan ilmoittelee itsestään pienellä jomotuksella, mutta nyt jo tuntuu siltä, että tästäkin taas selvisin.


Vurovaikutus, kommunikointi on ollut hankalaa. Lauseet voi käsittää niin monella tavalla, tekstiviesteistä puhumattakaan. Lauseiden takana on aina tunne ja kokemukset, niitä on vaikea pukea sanoiksi. Joskus on vaikea tietää mitkä asiat kannattaa antaa mennä toisesta korvasta sisään, ja toisesta ulos, ja mitkä taas kannattaa ihan samantien purkaa sanoiksi, lauseiksi ja selvittää.
Sekin on kumma juttu, miten vaikeista asioista keskustelu tekee mielen matalaksi, varovaiseksi ja miten sen jälkeen tekee kipeää vatsassa asti, ihan fyysisesti.
Toiset selviävät nopeammin, unohtavat ja jatkavat matkaa.
Minulla kestää. Selviän kyllä, ja saatan näyttää ihan normaalilta itseltäni, mutta sisällä on "haavoja" vielä pidempään.

Kaikenlaista kivaa on kuitenkin tulossa: teatteria, ystäviä ja konsertti.
Elämä on tällaista, ylä-ja alamäkeä.

2 kommenttia:

  1. Hei! Palasin pitkän tauon jälkeen tänne blogimaailmaan. En ole käynyt edes lukemassa täällä, joten paljon on päivitettävää...
    Tsemppiä sinulle selän kanssa! <3 uuden blogini osoite: eimahdumuottiin.blogspot.com :)

    VastaaPoista