Powered By Blogger

sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Viikonloppu mökillä


Kuten kuvasta näkyy, mökillä oleilu on rentouttavaa. Ja mökin sohva on niin ihana.
Vaikea kertoa mitä viikonloppuna tehtiin, kun en oikeastaan tehnyt mitään.
Metsälenkillä tietty käytiin.
Lumi on hauskaa kun siinä näkyy eläinten jäljet. On paremmin koirien kanssa samalla aaltopituudella kun näkee mitä jälkiä ne seuraa ja haistelee.
Sunnuntai aamulla oli jänikset loikkineet urakalla sinne, tänne. Kettujen helminauha jälkiä näkyi myös pellon reunaa pitkin menevän.
Vaikuttavinta oli peuran jäljet, jotka päätyivät nukkumapaikkaan, täysin sulaneeseen, peuran kokoiseen länttiin.

Uusi linnunpönttö (B&B) toimii ainakin aamiaisten osalta hyvin. Ruokailijat ovat tyhjentäneet aina koko "noutopöydän". Hiukan epäilen, josko aamiasella kävijät olisivatkin hiiriä. Tutkin maata, enkä löytänänyt hiiren jälkiä. Mietityttää miksi uusi B&B paikka on niin paljon suositumpi kuin vanha palloruokala. Tosin uutuuden viehätys, näkyvä paikka tms. voi vaikuttaa.

Pikkukoira oli myös ilonamme. Hän on aikuistunut! On kyllä yhä oma iloinen itsensä , mutta jotain rauhallisuutta on tullut mukaan. Hän jopa nukkuu päivisin!

Sunnuntaina haettiin mökille uusi/vanha vaatekaappi. Myyjä kirjoitti kaapin olevan vaalean vihreä. Kysyin vielä onko tosiaan vaalean vihreä vaikka näyttää kuvassa vaalean siniseltä, ja myyjä vakuutti kaapin olevan vihreä. Kaappi on tosi söpö, eikä maali paljon maksa ja kesällä aikaa maalata... Mutta kun haimme kaapin, se oli vaalean sininen! Jee! Ja kaappi on tosi söpö, täyttä puuta ja tulee mökin makuuhuoneeseen. Ja ilman sisustussuunnittelijaa löytyi juuri sellainen kaappi jonka halusin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti