Powered By Blogger

lauantai 31. tammikuuta 2015

Mööbleeraamista

 Ennen: Makuuhuoneen ongelmana vaatteiden säilytys. Vaattet hyllyssä koreissa, ahtaasti ja pursuten.
Porin matti rajoittaa sisustusta varaten kokonaisen seinän ympäristöineen itselleen. Se saa kyllä anteeksi tilan valtaamisen, koska antaa erityisen suloisen pehmeää lämpöä.


Nyt: Myyjän vaalean vihreäksi vannoma kaappi löysi paikkansa. Vaatekorit ovat nyt kaapissa, siististi...tai sitten vain äkkiä sinne heitettynä.
Kirjat, jotka olivat kulmahyllyssä löytävät paikkansa nykyään vanhasta vaatehyllyköstä. Ensimmäisenä ideana on hyllyn rakentaminen katon rajaan. Siihen on jo tarvikkeetkin ostettu, mutta nyt kuitenkin mietitään toistakin vaihtoehtoa. Sängyn yläpuolelle tulee hylly, niin kuin yöpöydäksi. Näillä näkymin vaalean siniseksi maalattu lauta. Tapetteja en halua vaihtaa, ainakaan nyt. Vaikka ne ovat likaiset, vanhanaikaiset ja osin rikkinäisetkin, niin ne kuuluvat tänne. Olen kiintynyt niihin.

Taas kerran tavaroita laitellessani mietin tyhjien tilojen täyttymis ongelmaa. Jos ostat isomman kaapin, se täyttyy heti ja taas olisi tarvetta vielä isommalle kaapille. Tuo ongelma on jatkuva. Nyt pitää karsia. Muuten hukumme kaikkeen turhaan tavaraan. Vähemmälläkin pärjää, ja vielä mukavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti