Powered By Blogger

keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Päivä tai pari

Mä laitoin mökin pöydäl uudet kukat kun oli vieraita tulossa. Me oltiinkin sitten saunan kuistilla, onneks sielläkin oli kukkia  pöydällä.
Ajattelen vähän niin, ettei kukaan huomaa pienii/suurii puutteita siivouksen tms. suhteen kun vaan on kauniita kukkia maljakoissa.  Voi olla, että se olenkin vain minä, jonka katse jää  kukkiin...

Kivaa oli tavata ystäviä. Harva jaksaa ajella tänne päiväkahville, varmaan vain tosiystävät :)


Eilen oltiin Turussa. Maalaisuuteen tottuu viidessä viikossa niin hyvin, että suurkaupungin vilinässä meinaa pää seota.
Tunnit kuluvat ainakin nopeammin kaupungissa. Kiireellä mentiin paikasta toiseen ja tuntui, että ollaan jokapaikasta vähän myöhässä.

Hain pikkukoirankin kylään kun kaipasi ulkoilua ja seuraa. Ajattelin, että siinä tuo menee, kun vaihdan vaatteita ja laittaudun teatterikuntoon.
Menihän se. Kun yritin käydä vessassa, pikkukoira tuli mukaan pallon kanssa. Kun vaihdoin vaatteita pikkukoira tunki palloa syliin, heitin pallon, laitoin housut, heitin pallon laitoin puseron jne.
Ripsivärin laitosta pikkukoira villiintyi täysin. Hyökkäsi sängylle, nuoli naamaa, halusi
ripisiväriputkilon. Niin elämäniloinen ja hauska tyyppi, täytyy olla hyvästä kodista.

Naantaliin ehdittiin puoli tuntia ennen esitystä. Jäätelö saatiin vartti ennen esitystä. Tuli nopeus ennätys pehmiksen syönnissä.
Hockey Night oli myös nopea tempoinen esitys. Lahjakkaita näyttelijöitä, hauska esitys.
Sellainen hetken hauskuutus. Mitään syvällisempää elämystä tai ajattelemista ei jäänyt.

Ihmisiä tuli katseltua kuin kunnon maalaisen konsanaan. Niin paljon niitä oli, eri näköisiä.
Olisi tehnyt mieli mennä kysymään yhdeltä naiselta mistä oli ostanut mekkonsa, mutten kehdannut. Mekossa oli vähän kuin kaksi mekkoa päällekkäin, mustaa ja beessiä, jotain pientä röyhelöä helmassa, sellasta reikäkirjontaa ja puuvillaa. En ole koskaan nähnyt tuollaista.
Yksi nainen näytti niin tyylikkäältä. Ei hänellä ollut mitään ihmeellistä päällään, se olemus sen teki, tai sitten se vaaleista hiuksista tehty ponihäntä. Ei ollut pörröinen sutaisi ponnari, vaan ihan huolella tehty.
Yksi iloinen yllätys oli yleisö. Esityksessä oli "kiss cam", ja kaikki ne parit, joihin kamera osui, todellakin suukottivat. Hyvä Suomi, alamme olla rohkeita!

Vielä viisi päivää, sitten alkaa työt.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti