Powered By Blogger

maanantai 30. huhtikuuta 2018

Markiisi 2


Sandberg lähetti vihdoin tarjouksen ja ehdotuksensa. Tosin soitin sinne ensin, ja kysyin missä mennään, kun jonkun Jaskan piti maanantaina keksiä ratkaisu, ja nyt ollaan jo loppuviikossa..
Ehdottivat sitten yhtenäistä screeniä ikkunoiden eteen, sen nimi on pystymarkiisi. Nimen takia ymmärsin asian ihan väärin, luulin, että markiisit ovat markiiseja ja screenit screenejä. Viisas mieheni selitti asian minulle. Sandberg ehdotuksessa screenin kotelo tulisi ikkunan yläreunaan, niin että kotelo näkyisi myös sisäpuolella. En tykkää.
Enkä itseasiassa tykkää koko screenistä. Näyttää isolta peitetyltä ikkunalta.

Toinenkin firma lähetti ehdotuksen. Tässä pitäisi sahata hirsiä pois, jotta saisi koko leveän markiisin kaikkien ikkunoiden eteen. Ja kun se pois sahattava hirsi kannattelee rakennuksen ulkopuolelle olevaa kattoa, niin vähän arveluttaa asia. Kustannusarviota eivät olleet laittaneet ollenkaan.

Muut firmat eivät ole vaivautuneet vastaamaan.

Mies löysi netistä ohjelman, jolla voi itse suunnitella/ kokeilla miltä markiisit näyttäisivät.
Ja tuli hyvä.


Eli kaksi erillistä markiisia. Ilman sahauksia tai ikkunan eteen ilmestyviä koteloita.
Nyt otettiin uusi lähtö ja laitettiin tarjouspyyntöjä tästä systeemistä muutamaan markiisiliikkeeseen.

Tietysti asia varmaan ratkeaisi nopeasti, kun kävelisi suoraan liikkeeseen,mutta kun yksi liikkeistä on auki vain ma-to, ja sulkee ovensa kello 16.00, toinenkin liike auki vain klo 16.00 asti, kolmannessa jotain tietävä ihminen paikalla satunnaisesti jne. niin aika haasteellista on hoitaa asia kasvotusten.

Asialla ei olisi mitään kiirettä, ellen mä olisi täällä jokapäivä koko ajan. Ei auringonpaiste häiritse yhtään klo 16 jälkeen :))

Kärsivällisyyttä kasvatetaan.

Ja hauskaa vappua kaikille, (myös markkisiliikkeiden henkilökunnalle ;)  )!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti