Powered By Blogger

keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Jakaminen

Blogin kirjoittamisessa on nyt kriisi.

On vaikeaa kirjoittaa kun asiat joista kirjoitan tai haluaisin kirjoittaa, koskettavat lähimmäisiäni.
On helppoa olla julkaisematta kuvia, mutta kijoittaminen niin, että asia koskisi vain ja ainoastaan itseäni on vaikeaa. Ja jos joutuu kovasti miettimään mitä kirjoittaa, kirjoittamisen ilo häviää, ehkä.

Toinen asia jota pohdin on, että miksi kirjoitan blogia?
Mitä minun elämässäni on sellaista mikä muka kiinnostaisi muita ihmisiä?
Tai onko minun ajatukseni jakamisen arvoisia?
Miksi en kirjoittaisi päiväkirjan omaisesti suljettua blogia vain itselleni?

Minun kokemukseni ja tunteeni eletyistä asioista eivät vähene tai lisäänny siitä, jaanko niitä blogissani muille vai en. Arvoni ei kasva, tai ruuan maku suussani muutu siitä vaikka julkaisen kuvia päiväni tapahtumista.En luule osaavani kirjoittaa paremmin kuin kukaan muu. En edes tiedä miksi  tai miten kirjoituksia vertaisia toisiinsa. Aiheita ja tyylejä kirjoittaa on yhtä monta kuin lukijoitakin. Mutta kirjoittamisesta pidän.Toivon, että opin koko ajan kirjoittamaan paremmin.

Blogini on julkinen, koska toivon saavani kommentteja (ja kiitos lukijat, olen niitä saanutkin). Kommentit antavat minulle palautetta. Sitä en saisi, jos kirjoittaisin vain itselleni.

Kyllä minä aion edelleen kirjoittaa. En ehkä jokapäivä, mutta kuitenkin, blogi jatkuu.

5 kommenttia:

 1. Jokaisella blogistilla on varmasti oma, erilainen syy kirjoittaa. Se, julkaiseeko ja millaisia kuvia ja juttuja, on myöskin oma valinta.

  Minusta sinulla on mukava, elämänläheinen blogi -kiva, kun jatkat!!! :)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Muuttolintu.

   Juuri noinhan se asia on, jokaisen oma päätös ja vastuu mistä kirjoittaa.

   Poista
 3. Ootko saanut jotain negatiivista palautetta? Mun mielestä kirjoitat kauniisti nimiä mainitsematta läheisistä. ne joista on kyse tietävät sen asiayhteydestä,muuten sun kirjoituksista ei useinkaan käy ilmi kenestä kirjoitat. jatka ihmeessä :-) musta oot rohkea ku kirjoitat.

  VastaaPoista
 4. Rohkea?

  En ole saanut negatiivista palautetta. Perheen sisällä vaan on keskusteltu asiasta jonkin verran. Keskustelu laittoi miettimään asioita.

  Kiitos kehuista :)

  VastaaPoista