Powered By Blogger

keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Voihan päänsärky

Viime viikon torstaina viestiteltiin ystäväni kanssa. Hän kysyi ,joko työt alkaa stressamaan kun loma alkaa loppumaan. Vastasin hänelle että en stressaa, olen päättänyt lopettaa stressaamisen.. Hän päätteli minun olevan menossa Kasinolle...

Illalla tunsin päänsäryn alkavan. Perjantaina työasiat kiersi päätä ja pää särki. Sama jatkui koko viikonlopun. Vaikka miten puhuin itselleni järkeä, ei pää parka kuunnellut yhtään viisaita neuvojani.

Maanantaina marssin  lääkärille. Sain kahta eri lääkettä, joita piti nyt kolmen päivän ajan ottaa reilusti. Yritän yleensä selvitä kaikista kolotuksista ilman lääkkeitä tai korkeintaan ottaa puolikkaan buranan. Kuulemma se on just väärin. Kunnolla vaan aluksi lääkkeitä ja sitten lopettaa.

Maanantaina iltapäivällä tunsin vasemman olkapään alkavan särkeä. Särky hiipi siitä niskaan. Tiistai aamulla oli niska jumissa. Soitin vielä lääkärille, koska oli odotettavissa että näin voi käydä. Sain vielä yhtä lääkettä.

Mitä tästä opin?
Ei kannata sanoa ääneen tai edes viestiin kirjoittaa mitään "mahtailevaa päätöstä", siitä seuraa heti rangaistus, tai viimeistään seuraavana päivänä.

Tämä on samaa elämänkatsomusta jossa paha saa aina palkkansa. Ainakin jos "pahantekijä" olen ollut minä.

Elämä opettaa taas. Tai kertaa jo ennen opittua ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti