Powered By Blogger

perjantai 10. toukokuuta 2013

Mökin kukkatilanne 9.5.2013  Kuka enää  ilahtuu näistä? Minä ainakin :) Aika kivannäköinen asetelma. Ojanpientareella, kaunistavat    tontin reunaa .


Näistä sen sijaan ilahtuu kaikki. Kevät oli myöhässä, silti valkovuokot valmiita äitienpäiväksi. Näitä tontilla vähän siellä sun täällä. Eniten taas tontin reunassa.


Valkoisia krookuksia kukkapenkissä ja omenapuun juurella. Tykkään eniten valkoisista kukista. Ja niitä onkin tulossa; omenapuihin, kirsikkapuuhun, jasmiinipensaaseen ja pioniin.

Tätä ei lueta varmaan kukaksi, vaikka tuleehan tähänkin kukkatupsuja. Ruohosipulia. Olen vähän huono käyttämään ruohosipulia, vinkkejä otetaan vastaan. Tämä kasvaa keittiöpuutarhassa. Joskus mökissä elellyt ahkera emäntä, jolla monipuolinen keittiöpuutarha. Minä saan vieläkin nauttia hänen ahkeruudestaan  jonkin verran. Lipstikka, raparperi ja mäkimeirami vielä hengissä.

Yläkuvassa raparperi Turussa, alakuvassa Kemiössä. Siis ei ole kyseessä matkustava raparperi, vaan kaksi eri raparperia. Tarkoitus on havainnollistaa, miten kevät on edellä Turussa.
2 kommenttia:

  1. Kukkaset ilahduttaa aina ja kaikkialla :). Niistä saa voimaa ja iloa, ne ilahduttaa luonnossa kulkijaa ja kotona maljakossa ne ovat jotain erityistä. Ihanaa mökkeilyä sinne luonnon helmaan! T. Sari

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Sääkin suosii :) Hommia riittäis, jos vaan selkä ja kunto kestäisi. Mutta teen minkä jaksan ja loppuajan vaan nautin :)

    t.Kirsi

    VastaaPoista