Powered By Blogger

perjantai 31. toukokuuta 2013

Hyviä ideoita ja nimipäivän viettoa

Päätettiin viettää miehen nimipäivää. Pääsin aikaisin töistä ja suunnitelmana oli koirien ulkoilutus, siivous ja leipominen. Pyöräillessäni mietin missä järjestyksessä asiat hoidan. Koirat tietysti ensin ulos. Lattioiden peseminen ei yhtään innostanut. Keksin että pesenkin pihat siitepölystä niin voimme juoda kahvit ulkona. (Olen hyvä keksimään kaikkea, ainakin siivoamisen tilalle).
Hain varastosta letkun, kiinnitin sen pesuhuoneen hanaan, letku ulos saunan ikkunasta, hana auki. Kuulinkin jo miten iloisesti vesi solisi pihalla. Kun pääsin olohuoneen kautta pihalle, ei letkusta tullut vettä, Kiertelin ja irrottelin suutinta ilman tulosta. Kunnes kuulin pulppuavaa veden ääntä...pesuhuoneesta. Juoksin sisälle, suljin hanan. Letku oli irronnut ja vettä oli pesuhuoneen laittialla. Kuivasin vedet ja yritin uudestaan. Nyt sain letkusta tulemaan sellaisen kapean noron. Kääntelin vääntelin, kunnes jostain reiästä alkoi suihkuta vettä, kasvoilleni. Sain kuitenkin kaiken jotenkuten toimimaan ja harjalla ja vedellä sain pation ja puutarhakalusteet puhtaammiksi.
Aikaa kului paljon oletettua kauemmin ja paniikki alkoi jo iskeä.

Letkut jäivät pihalle kun kiirehdinkin leipomaan. Leipominen tuntui kivalta ja niimpä päätinkin poiketa suunnitelmasta ja tehdä kaksi raparperipiirakkaa. (Tuntuu ettei tänään ollut paras päiväni ideoiden laadun suhteen). Ja taas kului aikaa.
Lopulta ei ollut aikaa kuin pikaiseen imurointiin. Sitten tuli päivän ehkä paras idea: hain metsästä kieloja maljakkoon ja taitoin sireenioksia toisiin maljakoihin. Kieloista tulvi ihana tuoksu koko asuntoon, paljon parempi tuoksu kuin tolu tm. puhdistusaine :) Eikä kukaan huomaa hyllyillä olevaa pölyä kun kaikki ihailevat kauniita sireenejä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti