Powered By Blogger

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Pyöräilystä voimaa vai vaihteluko virkisti?

Eilen oli voimailta/yö/aamu. Tulin pyörällä kotiin aamulla 04. (Tuparit, tanssia ja pyörällä kaikki matkat, yhteensä n. 30km). Olin pirteä. Kävin suihkussa, tein munakkaan, maksoin laskuja. Nukuin pari tuntia ja nousin kello 7. Imuroin, siivosin vessaa, kastelin kukat ja lähdin bussilla torille. Nautin torin kukkaloistosta. Ihania surffinia amppeleita 12-16e. Kävelin linja-autoasemalle ja jäin kahvilaan odottamaan Kemiön bussin lähtöä. Ei väsyttänyt yhtään. Bussissa kirjoittelin tekstareita ja nautin. Ihan kuin olisin pidemmälläkin matkalla, kiva tunne.  Ja miten hienolta tuntui ajatus, että minua ollaan vastassa. Ihana erilainen lauantai aamu.

Tässä lauantain lounas. Mies sanoi, että näyttää "Rakas, sinusta on tullut pullukka" ohjelman annokselta. Hyvää oli, lämmin savulohi on lempparia.Lounaan jälkeen päikkärit. Pelkäsin että herään vasta sunnuntai aamuna, mutta pari tuntia riitti.
Pitänee testata parin viikon päästä uudelleen, onko se pyöräily vai vaihtelu, josta saa energiaa niin, että kahden tunnen yöunet riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti